Вирджил Ван Дайк: Философията на Арне Слот е подходяща за Ливърпул

Публикувано преди 1 седмица  |  Спортни
Вирджил Ван Дайк: Философията на Арне Слот е подходяща за Ливърпул

Капитанът на Ливърпул Вирджил Ван Дайк коментира евентуалния избор на Арне Слот за нов мениджър на тима, пише Спортал. Последните дни се разбра, че наставникът на Фейенорд е фаворит за наследник на Юрген Клоп.

„Арне Слот е един от най-добрите нидерландски треньори в момента. Мисля, че с начина, по който отборите му играят и неговата философия той може да бъде следващия треньор на Ливърпул. Това е мнението ми на база на това, което чета. Доколкото знам това назначение е далеч от завършено“, коментира Ван Дайк.

Бранителят говори след снощната загуба от Евертън, която почти унищожи шансовете на мърсисайдци за титлата. Ван Дайк не скри разочарованието си: „В подобни мачове най-малкото е да се бориш. На нас това ни липсваше в толкова много моменти от мача. Ако играеш така, дори да създадеш няколко положения за гол, не заслужаваш да станеш шампион.

Това са моментите на истината и ние не бяхме достатъчно добри в това да завършваме шансовете си, да се защитаваме заедно и да се борим. Трябва да се погледнем в огледалото и всеки да си каже: „Слушай, не може да приемеш това. Не може да приемеш начина, по който допуснахме сезонът ни да приключи“.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 25 април 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО