Николай Костов: Поемам цялата отговоронст

Публикувано преди 2 седмици  |  Спортни
Николай Костов: Поемам цялата отговоронст

Старши треньорът на Левски – Николай Костов, съвсем закономерно не беше доволен след тежката загуба с 1:3 от ЦСКА в голямото дерби на Националния стадион. Специалистът призна, че днес нищо не се е получило в играта на „сините“ и той поема цялата отговоронст за всичко случило се. Костов дори загатна, че е готов да си тръгне, ако се наложи да бъде извършена промяна на треньорския пост.

„Нямам претенции относно отношението на футболистите. Имахме план, просто така се разви двубоят. В моментите, в които сме по-активни, получаваме гол. Третият гол е без коментар, защото беше наша тактическа грешка. Поемам отговорност за всичко, което се случи днес. Съжаляваме, защото искахме да победим“, започна Костов.

„Първото полувреме се стъписаме след първия гол. Всеки гол има своите последствия. Доста от мачовете допускаме голове, когато сме по-активни и по-добри. Нужно е търпение. Няма да разкривам какво се е случило в съблекалнята на почивката. Отборът заигра по-динамично след двете промени“, продължи той.

„Въпреки всичко, 3:0 беше резултат, който създаваше условия за по-голям разгром. Атакуващите играчи на ЦСКА не за безопасни на контраатаки. Не получихме гол, имахме положения. Ако бяхме вкарали втори гол, може би мачът щеше да се промени. Можехме да търсим изравняване, а защо не и победа“, добави треньорът.

„Желателно е да не се задават въпроси за бъдещето ми, ако трябва да се извърши промяна, може би ще се извърши. Има си ръководство. Всеки мач е сам за себе си. Нямаме претенции откъм старание. Това ни е отборът и това са ни възможностите. Губим от ЦСКА. В историята дербитата са силно емоционални. Към този момент това са ни възможностите“, завърши Костов.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 27 април 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО