Радослав Рибарски: На България са нужни реформи и редовно правителство

Публикувано преди 2 седмици  |  България
Радослав Рибарски: На България са нужни реформи и редовно правителство

Начинът България да расте и да върви напред е през реформи, инвестиции и редовно избрано правителство, което може да носи отговорност за решенията си, а не служебно такова, заяви пред журналисти водачът на листата на коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ за народни представители от 27 Многомандатен избирателен район-Старозагорски Радослав Рибарски.

Той подчерта, че държавата най-много страда в момента от това, че няма правителство.

„Всички реформи спират. Ние сме за това да продължим реформите и това, което сме заложили в законодателните си програми. Това е единственият път, по който България трябва да върви. Останаха четири реформи, които в момента не могат да бъдат приети, и това спира второто плащане по Плана за възстановяване устойчивост“, каза още Радослав Рибарски.

От думите на Рибарски стана ясно, че в листата с кандидати за депутати има „познати имена, но има и доста нови имена. Надявам се хората да припознаят нашите кандидати и да гласуват за тях“.

Листата е съставена от 21 кандидати за народни представители и има от всяка община от област Стара Загора. На първо място е Радослав Рибарски, след него са Ананас Славов, Радослав Василев и Бончо Григоров, предава БТА.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 7 май 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО