Никола Минчев за изтеклите записи: Ясно е, че са в полза на нашите опоненти

25 май 2024 13:04  |  България
Никола Минчев за изтеклите записи: Ясно е, че са в полза на нашите опоненти

На изтеклите записи не се чува моя глас. Не мога да кажа дали са се случили такива разговори. Това коментира кандидатът за евродепутат от „Продължаваме промяната – Демократична България“ Никола Минчев в ефира на Нова.

Експерти казват, че записите са манипулирани. Частите, които са изрязани са се казали някъде. Съществен въпрос е кой подслушва партия – по принцип и по време на кампания. И в рамките на следваща кампания излиза като компромат.

На въпрос кой подслушва ПП-ДБ, Минчев отговори: Службите. Тук отново се поставя въпросът за реформите им. Да се пускат записи направени от службите е недопустимо. Ясно е, че те са в полза на нашите опоненти ГЕРБ и ДПС.

Зам.-председателят на парламента отбеляза, че не е присъствал на среща с Алексей Петров. И добави, че не знае за среща между Петров и представители на ПП.

„Не очаквам да изляза богат от политиката. Без да се оплаквам от заплащането, богат не очаквам да изляза. Това, което правя в политиката не е да влизам в партийни договорки“, каза още той.

Източник: fakti.bg



Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО