ЦСКА ще запази част от ключовите си играчи за баража

26 май 2024 09:34  |  Спортни
ЦСКА ще запази част от ключовите си играчи за баража

ЦСКА ще запази част от основните си футболисти в днешния последен мач от плейофната Първа шестица на първенството срещу Локомотив Пд.

Треньорът Стамен Белчев няма да разчита на асовете си Тобиас Хайнц, Тибо Вион, Марселино Кареасо и Браян Кордоба, съобщава „Телеграф“.

Причината е, че карето чужденци са застрашени да пропуснат баража за Лига на конференциите при следващ жълт картон. С картони висят също Енес Махмутович, Емануел Шакич, Станислав Шопов и Данило Асприля. Те обаче няма да бъдат съхранявани, тъй като Белчев няма достатъчно налични играчи.

Както е известно, наказани са Фернандо Каранга и Густаво Бусато, Юрген Матей и Илиан Антонов са контузени, а Брадли де Нойер е отстранен от състава. Очакванията са, че за първи път юношата на „червените“ Георги Чорбаджийски ще започне като титуляр за мъжкия отбор в срещата на „Лаута“. Мачът с Локо (Пд) е без значение за ЦСКА, който вече мисли за баража.

Двубоят за място в Лигата на конференциите е на 31 май (петък) на стадион „Васил Левски“, а съперник на „армейците“ ще е някой измежду ЦСКА 1948 и Арда.

Източник: fakti.bg



Следете ни в Google News Showcase


НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО