Читалищната школа по народни танци търси своите нови приятели

17 юни 2024 12:20  |  Общество

НЧ „Развитие – 1893“ и школа по народни танци с ръководител и хореограф Марина Ковачева Ви канят лятна школа по народни танци. Тази седмица заниманията ще се проведат във вторник /18 юни/ и четвъртък /20юни/, от 16:00 ч, в репетиционната зала на читалището, вход откъм паркинга. Следващите дни за репетиции ще се уточняват според възможностите на участниците.

За записване, контакти и повече информация: 0878211228. Преподавателят ще напътства вашите деца да вървят смело напред и да научават нови стъпки от българския фолклор, ще ги запознае с красотата на българското танцово изкуство, което ще покажат на концерти и изяви.

Обучението по български народни танци не само предоставя на децата физическа активност и забавление, но и ги запознава с богатата история и култура на България. Това е прекрасна възможност да се потопят в наследството на нашия народ и да се влюбят в една уникална форма на изкуство. Те ще имат възможността да общуват със свои връстници и да се наслаждават на богатството на българските традиции и ритми.

Не пропускайте възможността да се присъедините към нас и да се насладите на вълнуващо пътешествие из българската култура



Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО