Видео: Изминаха шест години от кончината на Велко Кънев

Преди точно 6 години един от най-големите български актьори почина. На 63-годишна възраст след тежко боледуване в края на 2011 година си отиде великият Велко Кънев. Велко Кънев е роден в … прочети още »

Видео и снимки: Над хиляда незаконно придобити монети и артефакти заловиха при акция в Елхово

Специализираната операция за противодействие на престъпления, свързани с културно исторически ценности, е проведена под надзора на Окръжна прокуратура – Ямбол. Полицейските действия са реализирани през изминалите четири дни с участието … прочети още »

Видео и снимки: Спипаха 200 кг хероин в кутии за доматен сок на ГКПП-Лесово

Около 200 кг хероин са задържани на ГКПП „Лесово“. За рекордното количество наркотик пресконференция на митническия пункт днес дадоха – говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова, заместник-апелативният прокурор на Бургас … прочети още »

Видео и снимки: Община Елхово получи безвъзмездно лекарства и медицински консумативи от българска фондация

Лекарства и консумативи на обща стойност 10 хил. лв бяха дарени на община Елхово от фондация „Ориент България“. Със събраните средства са закупени лекарства, дезинфенктанти, ръкавици, репеленти и др. Целта на дарението е … прочети още »

ТАЙНАТА НА МЕЧТИТЕ

Беше рано сутринта през един есенен ден. Скоро бях навършила шестнайсет години. Вървях към училище и от време на време хвърлях по един поглед на пейзажа около себе си. Дървета … прочети още »

Видео и снимки: Петя Христова отново взе участие в международен пленер

Днес екипът ни гостува на елховския арт творец Петя Христова, която се завърна от поредната си арт визита, този път в Севернокипърска турска република. Тя сподели редица неща от видяното … прочети още »

Шефът на „Гранична полиция“ Елхово: Наблюдаваме доброволните отряди от месеци, търсят изява

Комисар Радослав Сотиров е директор на „Гранична полиция“ Елхово от октомври 2015 година. В популярното електронно издание dnevnik.bg днес излезе обширно интервю с Комисар Сотиров. Журналистите от Dnevnik.bg са разговаряли с него … прочети още »

Видео: Главният секретар на МВР главен комисар Георги Костов даде обширна пресконференция по няколко теми в Елхово

540 рапорти за напускане от системата на МВР са подадени от началото на протестните действия. Това каза за Георги Костов, главен секретар на МВР. „Само в понеделник своите рапорти са … прочети още »

Видео: Първо интервю с кметът Петър Киров, минути след встъпването му в длъжност

Представяме Ви първото интервю с новият стар кмет на община Елхово Петър Киров в първия му работен , след като бе официално назначен днес. Вижте какво сподели Петър Киров пред нашата камера:

Видео и снимки: Служители на МВР излязоха на вечерен протест в Елхово

Служители на МВР излязоха тази вечер на протест в град Елхово въпреки уверението, че на сегашните служители в сектор „Сигурност“ няма да се намаляват заплатите при пенсиониране. Служителите на силовото … прочети още »

Видео: Енчо Кирязов с призив за подкрепа за него в кампанията “Будител на годината”

Нека да помогнем на световно известният цирков акробат и еквилибрист Енчо Керязов, който е родом от град Елхово, като го подкрепим в кампанията “Будител на годината”. Elhovo.News се включва с подкрепа … прочети още »

Видео: Ръководството на общината опроверга ширещите се спекулации с факти

Ръководството на община Елхово в лицето на временно изпълняващ длъжността кмет на община Елхово г-жа Пепа Кючукова отправи апел към всички политически партии, коалиции и кандидати за кметове на община … прочети още »

Видео: Главният секретар на МВР даде брифинг по повод убития на границата афганистанец

Трима служители на МВР с дългогодишен опит са участвали в акцията по задържане на 54-мата мигранти на границата ни с Турция. Няма засега информация за задържан българин. Мигрантите се самоопределят … прочети още »

Видео и снимки: Община Елхово продължава изграждането на нова инфраструктура

Преди ден завършиха строителните дейности по ул. Васил Левски в град Елхово(бел. ред: улицата към пазара). Ремонтните дейности са в изпълнение на капиталовата програма на община Елхово за текущата 2015 … прочети още »

Видео и снимки: Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова посети ГКПП-Лесово

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова направи работно посещение в община Елхово в късния следобед. Тя посети ГКПП-Лесово, където се запозна лично с дейностите по стартиране изграждането на … прочети още »