Elhovo.News празнува 12-ти рожден ден

Публикувано преди 2 месеца  |  Общество

Минаха дванадесет години! Днес отново имаме рожден ден! Честито и на нас, честито и на Вас – читателите ни!

Преди точно дванадесет години стартира електронното издание Elhovo.News. Интерфейса и функционалността на тогавашната версия на сайта, се различава коренно от сегашната. Това се дължи на непрекъснатите подобрения и промени във функционалното действие на сайта.

Самата идея и концепция при създаването на Elhovo.News, бе да събира новини и информация от местните, регионални и национални медии във формата на любителска страница. Търсенето определя предлагането, което наложи създаването на сегашната концепция на Elhovo.News, само три месеца след стартирането.

Регистрацията на домейна ElhovoNews.info е направена на 28 септември 2010 г. С годините името, с което се утвърдихме в обществото бе „Елхво Нюз“, което ни даде основание да променим основният домейн с по-краткото и по-утвърдено име Elhovo.News, която промяна се случи шест години по-късно.

През изминалите години получихме и две значими награди на годишният уеб конкурс, които се организира всяка година от Българска уеб асоциация. Само година след създаването ни спечелихме 3-то място в раздел новинарски електронни медии, като тогава Elhovo.News изпревари национални новинарски медии, като Actualno.com, Livenews.bg и Luxmedia.bg, а година по-късно бяхме избрани на първо място в раздел Регионална медия, като наградата бе лично връчена от г-жа Евгения Друмева, която е заместник генерален директор на БТА на пищна церемония в хотел Арена ди сердика в София.

В този празничен за нас момент си пожелаваме да имаме удоволствието да Ви поднасяме повече добри новини. Благодарим на всички Вас – читатели, партньори и рекламодатели, че придавате смисъл на нашата работа и ежедневие. Благодарим Ви, че сте част от “Elhovo.News”. Благодарим Ви за доверието и лоялността.Статията е публикувана на 28 септември 2022ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
На 4 декември почитаме Света Великомъченица Варвара
На 4 декември почитаме Света Великомъченица Варвара. В православието Св. Варвара се счита за покровителка на починалите от внезапна смърт – ... прочети още »
Заловиха нелегални мигранти, превозвани в линейка (+снимки)
Районна прокуратура - Бургас задържа за срок до 72 часа К.К. Той е обвинен за това, че ... прочети още »
Патронен празник на ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово (+снимки)
В годината, в която се навършват 300 години от рождението на Паисий Хилендарски и 260 години от ... прочети още »
Две повдигнати обвинения срещу грузинец за трафик на мигранти след пътен инцидент с 18 мигранти близо до град Елхово
На 30 ноември, около 19 часа, непосредствено преди град Елхово, джип с мигранти, следван от служители на ... прочети още »
Полицията в град Елхово иззе две хартиени пликчета съдържащи метамфетамин при проверка
Вчера, в град Елхово, в хода на полицейска операция е спрян за проверка лек автомобил, управляван от ... прочети още »
МИГ – Елхово-Болярово се срещна с ученици от Профилирана гимназия „Св. Климент Охридски“ – гр. Елхово
На 28 ноември 2022 година, в два от кабинетите на ПГ „Св. Климент Охридски“, представители на Местна ... прочети още »