Elhovo.News празнува 12-ти рожден ден

Публикувано преди 2 години  |  Общество

Минаха дванадесет години! Днес отново имаме рожден ден! Честито и на нас, честито и на Вас – читателите ни!

Преди точно дванадесет години стартира електронното издание Elhovo.News. Интерфейса и функционалността на тогавашната версия на сайта, се различава коренно от сегашната. Това се дължи на непрекъснатите подобрения и промени във функционалното действие на сайта.

Самата идея и концепция при създаването на Elhovo.News, бе да събира новини и информация от местните, регионални и национални медии във формата на любителска страница. Търсенето определя предлагането, което наложи създаването на сегашната концепция на Elhovo.News, само три месеца след стартирането.

Регистрацията на домейна ElhovoNews.info е направена на 28 септември 2010 г. С годините името, с което се утвърдихме в обществото бе „Елхво Нюз“, което ни даде основание да променим основният домейн с по-краткото и по-утвърдено име Elhovo.News, която промяна се случи шест години по-късно.

През изминалите години получихме и две значими награди на годишният уеб конкурс, които се организира всяка година от Българска уеб асоциация. Само година след създаването ни спечелихме 3-то място в раздел новинарски електронни медии, като тогава Elhovo.News изпревари национални новинарски медии, като Actualno.com, Livenews.bg и Luxmedia.bg, а година по-късно бяхме избрани на първо място в раздел Регионална медия, като наградата бе лично връчена от г-жа Евгения Друмева, която е заместник генерален директор на БТА на пищна церемония в хотел Арена ди сердика в София.

В този празничен за нас момент си пожелаваме да имаме удоволствието да Ви поднасяме повече добри новини. Благодарим на всички Вас – читатели, партньори и рекламодатели, че придавате смисъл на нашата работа и ежедневие. Благодарим Ви, че сте част от “Elhovo.News”. Благодарим Ви за доверието и лоялността.


Статията е публикувана на 28 септември 2022

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА