Приключва набирането на кандидати за стаж в държавната администрация за стажантски места

Публикувано преди 12 години  |  Общество
Напомняме Ви, че приключва набирането на кандидати за стаж в 189 административни структури на държавната администрация за 899 стажантски места в 111 населени места.

Целта на проекта „Създаване на капацитет за бъдещето – провеждане на студентски стажове в държавната администрация“ е да предостави пълноценни стажантски възможности на повече от 400 талантливи български студенти в структури на държавната администрация в цялата страна. Предвидено е стажовете да се проведат на два етапа в периода септември-ноември 2012 г.

Първият етап стартира на 17 септември 2012 г. като в него могат да вземат участие всички български граждани – студенти в университети в страната и чужбина след завършен втори курс.

Стажантската програма включва едномесечен неплатен стаж с фокус върху придобиването на практически опит, нови професионални умения и запознаване с културата и атмосферата в държавната администрация.

На този линк може да откриете допълнителна информация за откритите места в административните структури и професионални направления за област Ямбол, за които може да се кандидатства:
http://www.jobtiger.bg/info/jobs/Government/Staj/Yambol/

Изтегли брошура


Статията е публикувана на 10 август 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА