Юрген Клоп изпадна в паника, зорък оператор му помогна (ВИДЕО)

Публикувано преди 4 месеца  |  Спортни

Ливърпул победи Нюкасъл с 4:2 в първия мач от Висшата лига за годината. Въпреки победата, мениджърът на „червените“ Юрген Клоп изживя критични минути, докато феновете на „Анфийлд“ празнуваха.

Германецът тръгна към трибуните за традиционното си куфеене с агитката, но от пръста на ръката му, която размаха триумфално, се изплъзна брачната му халка и се озова на тревата. Стреснатият Клоп напразно започна да я търси, помогна му накрая зорък оператор, който му посочи къде да я намери.

Германецът, видимо облекчен, взе пръстена, преди да го целуне пред камерата с неговата типична усмивка, грейнала на лицето му. Това не е първият път, когато Клоп губи брачната си халка, след като призна, че веднъж е трябвало да я върне с помощта на водолази“.

„Веднъж я загубих и имах нужда от професионален водолаз да го намери, защото бях във водата. От време на време губя няколко килограма и може да се изхлузи!“, обясни той как може да е изгубил пръстена, чиято загуба предвещаваше тежки мигове за него вкъщи при съпругата му Ула Зандрок, втората му жена, която срещнал на мюнхенския „Октоберфест“, където тя работела като сервитьорка.

Клоп благодари на оператора, който намери специалния пръстен, в интервю след мача с Bein Sports. „Не съм много по бижутата, но това е единственият пръстен, без който не мога. Операторът, който го намери, е моят герой. Той е новият ми герой за 2024 г. Отсега нататък, ако той иска да има цялото ми лице (в камерата), тогава може да го има!“

Klopp losing his wedding ring whilst celebrating 😭 pic.twitter.com/X6eSRQiVEA

— DB (@Kloppholic) January 1, 2024

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 2 януари 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО