Кметът на Варна публикува разпечатки от малтийския регистър, доказващи, че няма участие в малтийски фирми

Публикувано преди 3 месеца  |  България

Кметът на Варна Благомир Коцев отговори на обвиненията срещу него, че има фирми на свое има в Малта. В социалната мрежа той публикува справки, показващи, че това е поредната фалшива новина за него, изфабрикувана от загубилите изборите във Варна.

Ето и текста на Коцев без редакторска намеса:

Ден втори от сагата „Нямам фирми в Малта“: Доказателството.

Скъпа телевизия и радио „Истина и свобода“, изпращам на вашата многоуважавана редакция разпечатки от малтийския регистър, които доказват, че нямам участие в малтийски фирми. В тях си пише “struck off” – тоест всички споменати дружества са отдавна закрити. Нямам фирми и на Маршалските острови. Признавам, че тази инсинуация беше не по-малко забавна от първата. Но и тя скоро ще се озове на бунището на фалшивите новини.

Сега обмислям дали да не поискам справки от регистрите на остров Ангила, държавата Тувалу и древна Монголия. Моля, заредете се с търпение, защото там интернетът не е бърз и надежден като в България. Отчетите биха се забавили.

Иначе споделям вашето чисто човешкото любопитство. То е безгранично и един ден ще ни прати на Марс. Когато я докараме дотам, обещавам да публикувам извадка и от тамошния търговски регистър, лично заверена от Илон Мъск.

Благодаря за търпението!

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 31 януари 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО