Денков за ротацията: Ще има приемственост. Това не е борба за постове, а процес, определящ истинските приоритети

Публикувано преди 2 месеца  |  България

Това не е процес, който е свързан с борба за постове или с това една политическа сила да надлъже друга, а е процес, който ще предопредели кои ще са истинските приоритети, по които ще продължи да работи правителството в следващия период. Това заяви за предстоящата ротация министър-председателят Денков по време на участието си в Тридесет и седмото Общо събрание на Националното сдружение на общините в България (НСОРБ), което започна днес в София, предават от БТА.

„През последните седмици няма партньор, било то чуждестранен или национален, който да не е започнал разговора с въпроса: „А вие ще успеете ли да направите прехода“? Сигурен съм, че г-жа Габриел трябва да отговаря на същите въпроси. Уверявам ви, че ние с нея нямаме съмнения в това отношение. Това, което зависи от нас, ще го направим“, подчерта Денков.

„Ще има приемственост. Работим много упорито в една не много лесна среда, за да може да се чувствате спокойни, че това, което виждате като правилна посока на развитие, ще продължи“, увери Денков представителите на местната власт, участващи във форума.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 27 февруари 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО