Снимки: Общинските съветници от ГЕРБ в община Елхово се включиха в дарителска кампания в помощ на пострадалото семейство от село Маломирово

Публикувано преди 11 години  |  Общество

sav Мнозинството от общински съветници в ОбС-Елхово от групата на ГЕРБ в община Елхово, се включиха в дарителска кампания в помощ на Радка и Георги от село Маломирово, които останаха без подслон, след като пожар изпепели тяхната единствена къща и покъщнина в средата на месец март.

С предоставянето на сумата от 500 лева общинските съветници от групата на ГЕРБ се превърнаха в съмишленици на каузата, която цели да се подпомогне това семейство, което е изпаднало в беда.

На провелото се последно заседание на Общински съвет – Елхово, бе взето решение семейство да бъде подпомогнато със сумата от 300 лева. Още тогава съветниците от ПП ГЕРБ в община Елхово бяха взели решение да отделят допълнително още средства от техните лични приходи, като общински съветници и това днес се превърна във факт.

Лично Председателят на постоянната комисия по социална политика и обществени дейности инж. Христо Петев, които бе придружаван от общинските съветници д-р Блага Георгиева и Златка Ангелова връчиха плика на пострадалото семейство, който съдържаше сумата от 500 лева.

Припомняме Ви, че в края на март по медиите в град Елхово бе стартирала кампания в помощ на Радка и Георги, но за жалост сума по тази сметка не е постъпила, а единствената помощ до този момент е била получена от Общински съвет – Елхово, роднини, както и от техен познат в селото, който е предоставил временен подслон в имот, който те обитават и до днес.[nggallery id=“937″]


Статията е публикувана на 19 април 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА