В четвъртък предстои редовно заседание на ОбС-Елхово

Публикувано преди 11 години  |  Общество

elelНа 25 април /четвъртък/ ще се проведе 19 редовно заседание на местния парламент. Събранието на депутатите от Община Елхово ще стартира точно в 9.00 часа и ще се проведе в заседателната зала (стая 15) на община Елхово.

За единадесети пореден път ElhovoNews.info ще излъчва сесията на общинските съветници на живо (в реално време). Прякото излъчване от залата ще започне около 8:45 часа и то ще бъде достъпно на началната страница на www.elhovonews.info.

Поканата за свиканото заседание, заедно с прикачените докладни записки, може да бъде открита на сайта на община Елхово на адрес: http://www.elhovobg.org/?p=11914. (Или чрез лявото навигационно меню -> Общински съвет -> Предстоящо).

За тези които пропуснат директното Интернет излъчване, само минути след края на заседанието, ще имат възможността да го открият в раздел Елхово PLAY, където по традиция се публикуват всички видео материали в ElhovoNews.info.

ДНЕВЕН РЕД:

1.ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО:ПРИЕМАНЕна годишните финансови отчети за 2012 г. на дружества с общинско участие:  МБАЛ “Св. Иван Рилски” ЕООД и “Медицински център №1 – Елхово” ЕООД

2.ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Предоставяне субсидия за осъществяване на болнична помощ на МБАЛ”Св.Иван Рилски”ЕООД

3.ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Доклади на читалищата в община Елхово за осъществените читалищни дейности в изпълнение на приетата програмата за 2012год. и изразходваните от бюджета средства през предходната година.

4.ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Кандидатстване с проектно предложение „Опазване на нематериалното културно наследство в региона на Елхово и Лалапаша чрез изграждане на инфраструктура за провеждане на традиционни събития” по Програмата за трансгранично сътрудничество между България и Турция по Инструмента за предприсъединителна помощ.

5.ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Даване съгласие за ползване на общински пасища, мери в землищата на с.Лесово и с.Маломирово и предоставянето им за ползване на животновъди.

6.ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Предложение за предоставяне под наем на обработваеми земи – частна, общинска собственост за срок от десет стопански години и на маломерни имоти – частна общинска собственост за срок от една стопанска година.

7.ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Предложение за продажба на недвижим имот частна общинска собственост представляващ поземлен имот с идентификатор 27382.500.4008 по кадастралната карта и кадастралните регистри на гр.Елхово

8.ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Предложение за прекратяване на съсобственост чрез продажба на идеалната част на община Елхово представляваща 77/770 кв.м.ид.ч. от поземлен имот с идентификатор 27382.500.9700 по кадастралната карта на гр.Елхово, целия с площ 770 кв.м. на съсобственика Костадин Димитров Костадинов от гр.Елхово.

9.ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Определяне на пазарни цени за продажба на недвижими имоти частна общинска собственост.

10. ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО:Обявяване на недвижим имот – частна общинска собственост, представляващ поземлен имот № 000023, с начин на трайно ползване: ГРОБИЩЕ, в местността „Пръстенка” по КВС на с.Борисово, за публична общинска собственост.

11.ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Обявяване на недвижим имот – частна общинска собственост, представляващ поземлен имот № 000006, с начин на трайно ползване: ГРОБИЩЕ, по КВС на с.Малък Манастир, за публична общинска собственост.

12.ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Предложение за отдаване под наем на имот частна общинска собственост с площ от 20.34 кв.м. находящ се в с.Малък Манастир за срок от 10 /десет/ години след провеждане на публичен търг.

13.ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО:Отпускане на еднократни социални помощи на граждани от общината.

14. РАЗНИ


Статията е публикувана на 22 април 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА