EVN открива нови каси за плащане на електроенергия в Община Елхово

7 май 2013 13:15  |  Общество

20130507_130906EVN България уведомява, че от 7 май 2013 г. се откриват общо осем нови каси за заплащане на консумирана електроенергия на територията на област Ямбол. Новите каси са разположени в пощенски станции в следните селища от област Ямбол: село Малък манастир, село Пчела, село Голямо Крушево, село Попово, село Мелница, село Маломир, село Овчи кладенец и село Първенец.

Откриването на нови каси е в резултат на съвместното сътрудничество между EVN България и „Български пощи” ЕАД. Това е поредната стъпка за близост до клиента, след като досега през 2013 г. бяха открити общо 19 нови каси за заплащане на електроенергия в селища на територията на област Сливен и Ямбол.

Освен плащане на каса, клиентите на дружеството могат да използват обновената система за онлайн проверка и плащане на консумирана енергия „EVN Онлайн плюс” на www.evn.bg.

От началото на 2013 г. EVN България предлага и услуга за безплатно уведомяване чрез sms или имейл за предстоящо прекъсване на електроснабдяването поради забавено плащане.



Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО