Каракачанов: Наркобригадите в София помагат на партиите от „сглобката“, като им купуват гласовете

16 май 2024 22:04  |  България
Каракачанов: Наркобригадите в София помагат на партиите от „сглобката“, като им купуват гласовете

„Кирил Петков още с първото си влизане в политиката излъга българския народ, че не е канадски гражданин, а той всъщност беше. По време на избори ползва държавен автомобил, уж кампанията е равнопоставена. Аз никога не съм ползвал НСО. Катастрофа, убит човек, а ти отиваш на събрание. Дали трябва да си подадеш оставката или не – това е въпрос на морал. Още по-морално е да кажеш „извинявай“, оставаш убит човек на пътя. На шофьора на НСО някой му е казал да бърза от Добрич за Варна и никой не му е направил забележка, че кара със 150 км/ч при ограничение 60 км/ч. Той не дава пример на собствения си шофьор, а ще ни учи нас на морал. Това е новият морал на „сглобката“, заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов в предаването „Денят ON AIR“.

Той отбеляза, че заради решение на „сглобката“ ще „подарим“ двата реактора от АЕЦ „Белене“ на Украйна за 600 млн. лв.

„На 6 май министърът на енергетиката на България уверява министъра на енергетиката на Украйна, че ще побързат с подаръка. Зачеркваш инвестиции, които България е правила – 4-5 млрд. лв. Лъжат се българските граждани, че ще се правят два нови реактора в „Козлодуй“. През април правителството декларира на украинците, че до края на юни ще им предадем реакторите. Правителството е на „сглобката“, не е служебно“, каза Каракачанов пред Bulgaria ON AIR.
На въпрос ще има ли нова сглобка, той отговори положително, но уточни, че „Продължаваме промяната“ няма да е част от нея.

„Схемата на ГЕРБ е: „удряме по ПП, вадим компромати, те сами се набутват като с тази катастрофа, оставаме в коалиция само с ДБ“. Вървежът на България към катастрофата и дупката продължава“, коментира почетният председател на ВМРО.
Според него МВР не иска да се справи с купения вот.

„Купеният вот се реализира по няколко направления – през криминалния контингент в районите на България, през наркодилърите и наркобосовете. Наркобригадите в София помагат на партиите от „сглобката“, като им купуват гласовете. Всичко това МВР го знае, всички тези хора имат криминални престъпления, пробации или условни присъди. Ръководството на МВР се назначава да върши политически услуги, а не да се бори с престъпността. Главният секретар на МВР яде и пие с най-големия контрабандист“, посочи Каракачанов.

Той е на мнение, че ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС са „сглобени“ от посолството не за доброто на българския народ, а защото им трябвало предвидима държава с оглед на войната в Украйна: „Държава, която ще изпълнява техните политики“.

Източник: fakti.bg



Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО