Левски праща нападател под наем в Септември София

28 юни 2024 18:34  |  Спортни
Левски праща нападател под наем в Септември София

Левски е договорил изходящ трансфер на един от младите си таланти. 19-годишният нападател Борислав Рупанов ще играе през следващия сезон за столичния Септември, твърди БЛИЦ.

Рупанов ще премине в новия член на елита като преотстъпен. В Септември често дават шанс на млади футболисти и под ръководството на Николай Митов тази клубна политика ще бъде продължена и в Първа лига.

Младият нападател ще завърши лятната си подготовка със „сините“ и след това ще се присъедини към Септември. Не е изключено през това лято Левски да прати и още от своите таланти под наем в други български отбори от Първа и Втора лига.

Борислав Рупанов дебютира за първия отбор на „сините“ на 29 октомври 2022 г. при нулевото равенство с ЦСКА 1948. През сезон 2022/23 той взе участие в общо седем мача (шест за първенство и един за Купата). Всички тези срещи бяха под ръководството на Станимир Стоилов.

През изминалия сезон Рупанов беше викан в първия отбор на Левски при Николай Костов, но не получи шанс за изява. Младият нападател играеше за дубъла в Югозападната Трета лига, където в 31 мача се разписа 11 пъти.

Източник: fakti.bg



Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО