Децата от ОДЗ „Невен“ ще се върнат в градината на 9 септември, филиалът на ул. Ангел Вълев ще стартира на 2 септември

Публикувано преди 11 години  |  Общество

nevenДиректорът на ОДЗ „Невен“ гр. Елхово Донка Попова съобщи, че  детското заведение на ул. Славянска, детската градина ще работи с деца от 9 септември – следващият понеделник. До тогава ще се извършват  цялостно почистване на помещенията. Към този момент работата по фасадата на сградата е почти напълно завършена, а през следващите дни ще се извършат довършителните работи вътре в сградата. Филиалът на детското заведение на ул. Ангел Вълев ще работи с деца още в началото на следващата седмица – 2 септември.

Припомняме Ви, че само за месец бе извършено цялостно саниране на основната сграда на ОДЗ „Невен“ в град Елхово, която бе последното останало несанирано заведение. Самите дейности бяха предвидени и заложени от ръководството на община Елхово още при изготвянето на сборния бюджет на община Елхово за 2013 година.

Бяха санирани с топлоизолация външно всички стени и измазани със силикатна мазилка. Бяха монтират външни алуминиеви первази на прозорците, частичен ремонт на покрива, подменени водосточни тръби, улуци, казанчета и обшивка по комини, корнизи, улами и поли с поцинкована ламарина.


Статията е публикувана на 30 август 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА