Атанас Чобанов: Какво се случи вчера с колегата ми Димитър Стоянов?

Публикувано преди 2 седмици  |  България
Атанас Чобанов: Какво се случи вчера с колегата ми Димитър Стоянов?

Какво се случи вчера с колегата ми Димитър Стоянов?

Някакъв непознат пиян тип го напада вербално и физически вчера докато пазарува с жена си. Напада го в гръб. Митко има законно оръжие и по време на свадата го е извадил, за респект. Това става към 15 ч. След това Митко отива в предаването Алтернативата.

Оттам отива в Пирогов, защото нападателят го е ранил по главата. Междувременно нападателят подава жалба. В полицията се представил за данъчен. Полицаите арестуват Митко в Пирогов. Вземат му оръжието и телефона. Посред нощ обискират и дома му, но успяхме да спасим компютъра.

Това написа във Фейсбук Атанас Чобанов. Той прави и пряка връзка с разследващ материал на Бърд за шурея на служебния министър на вътрешните работи Калин Стоянов. И дава снимка от раните на Димитър Стоянов преди ареста от МВР.

„Всичко това се случва докато аз финализирам разследващ материал, в който е описано как шуреят на министър Калин Стоянов, който е бивш полицай и бивш данъчен, през 2021 г. е рекетирал търговец в униформа на НАП. И до момента шуреят на министъра /на име Шурелов/ убягва на правосъдието! Митко обаче е в ареста“.

И завършва: Много добре е направил Митко, че е извадил законния си пистолет срещу този нападател, а не го е потрошил, с оглед на разликата в килограмите и уменията.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 23 април 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО