НАП Ямбол продава на търг леки коли и камиони

Публикувано преди 11 години  |  Общество

1Ямболските данъчни продават на търг с тайно наддаване два товарни и три леки автомобила, собственост на длъжници. На 26 април НАП предлага Форд „Транзит” и товарен „Даф” съответно за 3120 и 31290 лева начална тръжна цена. Камионите са собственост на фирми със задължения над 50 хиляди лева за данъци и осигуровки. Лек автомобил Тойота Авенсис  се предлага на цена 1470 лева, а на 30 април НАП- Ямбол ще продава за трети път „Сеат Толедо”  с начална цена 1750 лева и „Сеат Марбела” за 440 лева, принадлежали на физическо лице, натрупало задължения към хазната.

Условията и правилата за провеждането на публичните търгове , датите за огледите, както и списък на вещите с тяхната продажна цена ще бъдат на разположение в сградата на ТД на НАП – Ямбол на улица „Джон Атанасов „ № 6

/ телефон 046 682 146/ и на страницата на НАП в ИНТЕРНЕТ на адрес: www.nap.bg , секция «Продажби» За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20 на сто от първоначално обявената тръжна цена, напомнят от НАП- Ямбол.


Статията е публикувана на 19 април 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА