Борисов: Баща на „сглобката“ е Алексей Петров, не съм чувал Пашата 20-30 години

Публикувано преди 3 седмици  |  България
Борисов: Баща на „сглобката“ е Алексей Петров, не съм чувал Пашата 20-30 години

Истинският баща на „сглобката“ е покойният Алексей Петров, той беше гарант за тези хора пред мен, каза пред симпатизанти на ГЕРБ в София по време на събитие, излъчвано във Фейсбук, лидерът на партията Бойко Борисов, цитиран от БТА.

По повод информацията за разследване във връзка със сдружение „Да запазим Корал“, Борисов заяви: „Затова изкоментирах господин Петков, защото той заподозря, че аз през Пашата имам влияние върху „Биволъ“, върху Корал и всичко това, което се случва за тези фалшификации, което е абсолютна лъжа, неистина. И аз като всички вас го научих от разследващите сайтове“. Борисов каза, че не е чувал Пашата 20-30 години.

Борисов обясни още, че при преговорите за кабинет са били само той и Асен Василев, и са били „на един министър на вътрешните работи от съставянето на кабинет“. „А защо им е трябвал толкова на всяка цена вътрешен министър, защо им е трябвала ДАНС, защо им е трябвал прокурор – през последните дни започва да става все по-ясно“, каза още лидерът на ГЕРБ.

Има опасност след изборите ГЕРБ отново да изпадне в изолация, защото политическото решение „Възраждане“, ПП-ДБ,БСП и ИТН да свалят Росен Желязков показва новата коалиция, коментира той. “ „За да има стабилна България, ние сме длъжни да дадем висок резултат. За да не могат те отново да безчинстват, тази коалиция. ГЕРБ ще влиза в управление, ще участва само ако има мощен резултат. ГЕРБ трябва така да се мобилизира, заедно с нашите партньори от СДС, да има ключова роля“ обясни още Борисов. Кампанията трябва да бъде позитивна, допълни той.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 30 април 2024

Следете ни в Google News Showcase


ИЗБОРИ 9 ЮНИ 2024

НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО