Мирослав Мурджов: Ясната и единствена опозиция е „Възраждане“

16 юни 2024 18:04  |  България
Мирослав Мурджов: Ясната и единствена опозиция е „Възраждане“

„Има много голяма вероятност част от разгромената коалиция – бившите коалиционни партньори на Борисов в предишното управление – ПП-ДБ, също да се включат по някакъв начин – било през експерти, било като отделни личности. Такъв процес не бива да изключваме и не бива да подценяваме тази възможност“.

Така анализаторът Мирослав Мурджов също прогнозира пред БНР, че ще има правителство. Той се съгласи също, че малките формации са ключът към разрешаването на подкрепата.

Според Мирослав Мурджов на този етап ясната и единствена опозиция е „Възраждане“. По думите му сред другите политически субекти се наблюдава „раздвоение на личността“.

Той подчерта тежкото състояние на БСП след изборите: „Бъдещето на левицата мисля, че е по-важната част за тях, ако искат да оцеляват, отколкото да бъдат или да не бъдат опозиция или да участват или не в управление“.

Анализаторът смята, че в БСП трябва да протече оздравителен процес, защото лявомислещите хора в България очакват да чуят други послания. Докато не бъде намерена формулата на идеологизацията на лявото пространство, нищо добро не чака левите хора в България и те няма да има за кой да гласуват, категоричен е той.

Източник: fakti.bg



Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО