Близо 350 лева бяха събрани в благотворителната кутия за Жена в супермаркет Диaна в Елхово

12 юли 2013 21:02  |  Общество

veСъдбата  често си играе и животът ни напълно преобръща..
И нищо вече не е същото. Докато това е извън дома ни, това е „чуждата болка”,  ”чуждата истина”.

Само че понякога съдбата е като виенско колело и никога не знаем  кога ще се озовем там и „чуждата болка” ще се превърне в наша…
Без любов и доброта светът е  място, където демоните вилнеят чрез страховити медицински диагнози.

Такава диагноза получава през май 2012г. и Женя Стоянова от Ямбол.
Само на 26 г. и се налага да се сблъска с тежката присъда – Лимфом на Ходжкин. Налага и се да приеме факта и да акумулира вяра и надежда за живот…

Преминава през изключително тежко лечение в специализирано онкологична клиника  във Франция. Злокачественото образование е близо до сърцето и лъчетерапията може да е фатална и да убие.
Независимо от изпитанието, Женя продължава да е това усмихнато момиче,което всички приятели познаваме. Болестта поразява тялото, но не и душата и сърцето и..
Любовта на хората , които я подкрепят и дава сили да вярва в добрия край..
Той е възможен, но за жалост всичко в този материален свят има своя цена.
Понякога, тя не е по силите на едно семейство. Всеки ден за терапията и са нужни 1600 евро, а трябва да премине още два курса на лечение, за неопределено време.

Моля Ви, нека и подарим частица от любовта си, от състраданието си.
Нека всеки от нас, се помоли Бог да и даде здравето, а ние да и помогнем всеки с каквито възможности има.

В продължение на около 3 седмици в супермаркет Диaна в град Елхово бе поставена благотворителна кутия, в която всеки жител от град Елхово имаше възможност да дари средства. Точно 343,50 лева бяха събрани в нея, а вече сумата е преведена по сметката на Женя. Към този момент кутията в супермаркета е премахната , поради разкриването на DMS номер на който всеки може да помогне чрез SMS.

Който иска да се включи в дарителката акция, може да го стори със sms на номер 17777 с текст DMS JENYA. Продължаваме и дано с взаимно сили направим Чудо!!!
jeni



Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО