Румен Христов: Не можем да бъдем в коалиция с БСП и „Възраждане“

Публикувано преди 4 месеца  |  България

„Появиха се нови имена. Като говорим за списъка „Магнитски-2”, бих попитал колегите от ДБ защо не питат своите коалиционни партньори, защото от новия списък единият е от ГЕРБ, единият от ДПС, останалите са свързани с БСП”.

Това каза председателят на СДС Румен Христов пред NOVA NEWS и допълни, че не е бил информиран предварително за имената в списъка.

Той коментира, че докато са били в коалиция БСП за ДБ са били „хубави, добри, приемливи…”.

„С „Възраждене” не можем да бъдем в коалиция, не може да бъдем в коалиция и с БСП. С останалите е много рано да кажем дали ще успеем да постигнем съгласие”, допълни лидерът на СДС.

Източник: fakti.bgСтатията е публикувана на 18 февруари 2023

НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
"Възраждане" с първи коментар за поисканите от Иван Гешев имунитети
Народните представители на "Възраждане" - Ангел Георгиев и Веселин Вешев ще имат възможност да спечелят образуваното дело, ... прочетете още »
Той ли е новият шеф на НАТО?
Британският премиер похвали днес министъра на отбраната Бен Уолъс, като го нарече "фантастичен" и заяви, че застава ... прочетете още »
Европейската комисия призова: Незабавно ограничете съдържанието, създадено от изкуствен интелект
Европейската комисия призова днес големите интернет платформи незабавно да започнат да обозначават съдържанието, създадено от изкуствен интелект, ... прочетете още »
Бизнес-дамата Матилда е тотална звезда в Инстаграм
Матилда Тантот е бизнес-дама. Красавицата се занимава и със спорт, като набляга най-вече на плуването. Жената е ... прочетете още »
Маестро Лука Модрич стяга куфарите на "Бернабеу"
Един от кавалерите на Златната топка Лука Модрич се насочва към изхода на "Бернабеу". От 2012 година ... прочетете още »
Адв. Ивайло Дерменджиев е притеснен от паралелната държава
Паралелната държава ме изумява и притеснява. За да има сигурност, да идват инвеститори и да вървим напред, ... прочетете още »
"Шалом" няма претенции към България за периода 1940 - 1944 година
Организацията на евреите в България “Шалом” и нейното ръководство няма, не е имала и няма да има ... прочетете още »
Тихомир Стойчев: Кой ще защити останалия жив от Братя Галеви?
Кризата у нас – политическа и икономическа, започна да рефлектира и в отношенията в криминалните среди. Това ... прочетете още »