Борисов: С Денков и Мария Габриел, Кирил Петков, ДПС свършихме огромна работа. Ротацията е технически въпрос (ВИДЕО)

Публикувано преди 4 месеца  |  България

„Регионалното министерство работи активно и се надявам общините в най-скоро време да бъдат финансирани. Времето щом позволи, ще започне работа по пътищата и хората ще видят ефекта от тази некоалиция. По-успешна от всички служебни правителства и други конфигурации, които биха могли да се подреждат“.

Това заяви от Медвен, област Сливен, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от novini.bg

„Докато всичко не е договорено, да не се правят изказвания, които впоследствие да се опровергават. Ротацията е чисто технологичен процес. Това е такава дреболия, толкова технически въпрос, че не знам кое ви вълнува в нея“, смята Борисов.

„Ясно казах – вътрешният министър Калин Стоянов свърши огромна работа по приемането ни в Шенген. С премиера Денков и Мария Габриел, Кирил Петков, ДПС свършихме огромна работа. За нито един министър не бих казал каквото и да е било след като сме се разбрали с всички колеги, че много внимателно и непредубедено ще направим анализ. Има министри, които работят добре, други – по-малко добре, добави лидерът на ГЕРБ.
Представяте ли си в министерство на спорта да заловят с десетки хиляди лева рушвети и никой да не попита за отговорност за спортния министър. Но аз казвам не – след детайлен анализ ще излезем всички и ще кажем какъв ще е кабинета“, обясни той.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 6 януари 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО