Снимки: Седмица „Анти-тормоз“ в ОУ” Св. св. Кирил и Методий”- гр. Елхово

  289 | Публикувано преди 2 месеца  | Образование

За поредна година в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“- гр.Елхово се проведе седмица „Анти-тормоз“. Инициативите стартираха още на 16.11.2020г. /понеделник/ с отбелязване на Международния ден на толерантността. В часовете на класа учениците изгледаха презентации по темата.

През седмицата по класове се изработиха правила за приятелството, постери и интересни рисунки, чрез които учениците изразиха емоциите си. Проведоха се беседи за кибертормоза с по-големите ученици, които демонстрираха уважение един към друг и толерантно общуване помежду си.

Учениците от Група по занимания по интереси “Уча, играя и творя с компютъра” също се включиха в инициативата. Имаха задание на тема – “Използване на Интернет в ежедневието. Правила за работа в Интернет” и изработиха проекти на тема – “Златни правила за работа и безопасно сърфиране в Интернет” и „Как да се предпазим от опасностите в Интернет“.Абонирайте се за YouTube канала ни от ТУК.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

Три заповеди във връзка с актуалната епидемиологична обстановка издаде здравният министър
Със своя заповед министърът на здравеопазването удължава срока на въведените в страната временни противоепидемични мерки, считано от ... прочети още »
ОДК Елхово обявява конкурс на тема "ОТ БАБА МАРТА ДО ПЪРВА ПРОЛЕТ"
ЦЕНТЪР ЗА ПОДКРЕПА ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ ОБЩИНСКИ ДЕТСКИ КОМПЛЕКС ЕЛХОВО ОБЯВЯВА КОНКУРС ЗА РИСУНКА ИЛИ МАРТЕНСКО ПАНО ... прочети още »
Жълт код в област Ямбол. Тази вечер дъждът преминава в сняг
НИМХ-МОН - за 26.01.2021 г. е обявено предупреждение от първа степен (жълт код) за валежи от сняг ... прочети още »
Специализираната прокуратура привлече в качеството на обвиняем действащ прокурор за длъжностно престъпление
Специализираната прокуратура привлече към наказателна отговорност прокурор от Районна прокуратура-Ямбол за извършено от него престъпление по служба ... прочети още »
НАП: Здравната вноска за безработните става 26 лева месечно
От 1 януари 2021 г. хората, които сами внасят задължителните си здравни вноски (например трайно безработни, които ... прочети още »
АПИ: Шофьорите да се готвят за зимни условия, може да има поледици
Във връзка с очакваното понижение на температурите и прогнозата на метеоролозите, че утре от северозапад ще започнат ... прочети още »