Общински детски комплекс Елхово обяви лятна ваканционна програма за деца от община Елхово

  926 | Публикувано преди 1 месец  | Общество

Краят на учебната година за учениците от начален и прогимназиален етап практически вече настъпи, но въпреки това ЦПЛР-Общински детски комплекс – Елхово и СНЦ „Училищно настоятелство – Общински детски комплекс“ – Елхово предлагат за децата лятна ваканционна програма.

През лятото на 2021 година ЦПЛР-ОДК-Елхово, СНЦ „Училищно настоятелство – Общински детски комплекс“ – Елхово и СНЦ Ученически спортен клуб “Елхово – 2008” ще предложат на децата и младежите от Елхово безплатни летни занимания по Народни танци, Аеробика, Изобразително изкуство, Спортни игри и Училище по плуване, а паралелно СНЦ „Училищно настоятелство – Общински детски комплекс “- Елхово ще предложи платени летни занимания по Английски език и Школа по китара.

Заниманията народни танци ще се провеждат понеделник и сряда в периода 21 юни – 6 юли от 17.30 до 18.30 в сградата на ОбДК-Елхово. Ръководител на заниманията ще бъде Цветанка Христова.

Заниманията аеробика ще се провеждат вторник и сряда в периода 1 юли – 14 юли от 10.30 до 12.00 в сградата на ОбДК-Елхово. Ръководител на заниманията ще бъде Цветанка Христова.

Заниманията по изобразително изкуство ще се провеждат всеки делничен ден в периода 12 юли – 28 юли от 9.00 до 12.00 часа в сградата на ОбДК-Елхово. Ръководител на заниманията ще бъде Татяна Тончева.

Спортните игри за децата ще се провеждат всеки делничен ден в периода 5 юли – 20 август от 9.00 до 12.00 на спортна площадка до НЧ “Развитие-1893” – гр. Елхово. Ръководител на заниманията ще бъде Иван Ников.

Лятно училище по плуване за деца до десет години, ще се провежда понеделник и сряда от 5 юли до 31 август по график от 11:00 и 13:00 часа, като децата ще бъдат разпределени на две групи според техните умения. Ръководител на лятното училище по плуване ще бъде Янчо Динков.

Платената форма на обучение по английски език ще се провежда вторник и четвъртък от 10.30 до 12.00 часа от 3 август до 31 август в сградата на ОбДК-Елхово. Ръководител на заниманията ще бъде Елисавета Узунова. Цената на летния курс по английски език е 5 лв на занятие.

Школата по китара с преподавател Ваня Димова ще се проведе през месеците юли и август, като дните и часовете ще се определят в процеса на работа. Заниманията ще се провеждат в сградата на ОбДК-Елхово а цената е 20 лева за пълен месец.
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Днес празнуват едни от най-благородните имена
На 27 юли Православната църква почита Свети великомъченик Панталеймон, познат сред народа като Пантелей пътник. На този ... прочети още »
193 нови случая на COVID-19 са потвърдени у нас през последното денонощие, 73 са излекувани
193 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица у нас през последното денонощие. От тях 91 са установени ... прочети още »
Живко Иванов остава втори във временното класиране след стартовете на европейския шампионат по супермото в Чехия
Трето и пето място записаха българите Радостин Михайлов и Живко Иванов в стартовете от 3-ия кръг на ... прочети още »
Седмицата започва с високи температури над цялата страна
Днес отново ще бъде слънчево и горещо. Това съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология за ... прочети още »
От област Ямбол на безплатна лятна почивка заминават 510 ученици от 16 училища
От област Ямбол на безплатна лятна почивка заминават 510 ученици от 16 одобрени училища по Националната програма ... прочети още »
Средният добив от пшеница в област Ямбол по-добър от 2020 год.
В Ямболска област средният добив от пшеницата е 617 килограма при ожънати 145 000 декара от засети ... прочети още »