„Хитър Петър“ е постановката, която ще гостува в Елхово

Публикувано преди 2 години  |  Общество

НЧ „Развитие“ и ДТ „Невена Коканова “ Ямбол Ви канят на театралната комедийна постановка „Хитър Петър“.  Представлението ще се играе на 29 юни от 19 ч в зрителната зала на читалището в Елхово. Билети можете да закупите от касата или от библиотеката всеки работен ден от 8 до 17 часа. Цената на билета е 8 лв.

„Преди 35 години един от най-добрите български драматурзи Маргарит Минков решава да ни представи своята версия на любимите истории за Хитър Петър. Деликатно и мъдро талантливият разказвач успява да ни срещне не само с остроумието на находчивия и справедлив герой, но и с действията и решенията на всички, които го заобикалят. Това, че обществото променя ситуациите, че всички ние не бива и няма как да сме само наблюдатели в приказката на Хитър Петър, е една малка част от поуката в тази съвременна притча, а цялата…. ще я разберете, когато дойдете да гледате спектакъла!”

Постановката е дело на Вълчо Янев. На сцената ще видите  актьорите Петя Бойчева, Мария Панайотова, Атанас Жеков, Георги Караиванов, Георги Ружичка, Димитър Димитров, Волен Митев и Вълчо Янев. Сценография е на Недко Данев, костюми – Александрина Игнатова.

За повече информация и резервации: 0894 467106.

Заповядайте! Очакваме Ви!


Статията е публикувана на 28 юни 2022

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА