„Хитър Петър“ е постановката, която ще гостува в Елхово

  848 | Публикувано преди 2 седмици  | Общество

НЧ „Развитие“ и ДТ „Невена Коканова “ Ямбол Ви канят на театралната комедийна постановка „Хитър Петър“.  Представлението ще се играе на 29 юни от 19 ч в зрителната зала на читалището в Елхово. Билети можете да закупите от касата или от библиотеката всеки работен ден от 8 до 17 часа. Цената на билета е 8 лв.

„Преди 35 години един от най-добрите български драматурзи Маргарит Минков решава да ни представи своята версия на любимите истории за Хитър Петър. Деликатно и мъдро талантливият разказвач успява да ни срещне не само с остроумието на находчивия и справедлив герой, но и с действията и решенията на всички, които го заобикалят. Това, че обществото променя ситуациите, че всички ние не бива и няма как да сме само наблюдатели в приказката на Хитър Петър, е една малка част от поуката в тази съвременна притча, а цялата…. ще я разберете, когато дойдете да гледате спектакъла!”

Постановката е дело на Вълчо Янев. На сцената ще видите  актьорите Петя Бойчева, Мария Панайотова, Атанас Жеков, Георги Караиванов, Георги Ружичка, Димитър Димитров, Волен Митев и Вълчо Янев. Сценография е на Недко Данев, костюми – Александрина Игнатова.

За повече информация и резервации: 0894 467106.

Заповядайте! Очакваме Ви!Статията е публикувана на 14 юни 2022
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
В края на учебната 2021/2022 година отново успехи за учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово в конкурси и състезания (+снимки)
Споделяме последните успехи от участия в конкурси и състезания на учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ -  ... прочети още »
МОН публикува резултатите от изпитите след VII клас
Близо 70% от седмокласниците разбират това, което четат. Почти 60% от тях разчитат също внушенията на цитат от ... прочети още »
МЗ и Експертният съвет по надзор на имунопрофилактиката препоръчват прилагането на втори бустер иРНК ваксина срещу COVID-19 при лица над 18 г.
Министерството на здравеопазването одобри препоръките на Експертния съвет по надзор на имунопрофилактиката относно прилагането на четвърта доза ... прочети още »
Абитуриентите плащат сами здравните си осигуровки през летните месеци
Завършилите средното си образование през 2022 година ученици от Ямболска област трябва да заплатят здравните си вноски ... прочети още »
Днес е Еньовден – Денят на лечебните билки
На 24 юни православният свят празнува рождението на Свети Йоан Предтеча и Кръстител на Господ Исус Христос, ... прочети още »
НЗОК ще заплаща и отпуска помощни средства на хората с увреждания
От първи юли хората с увреждания ще получават помощни средства и медицински изделия от търговци на дребно, ... прочети още »