„Хитър Петър“ е постановката, която ще гостува в Елхово

Публикувано преди 11 месеца  |  Общество

НЧ „Развитие“ и ДТ „Невена Коканова “ Ямбол Ви канят на театралната комедийна постановка „Хитър Петър“.  Представлението ще се играе на 29 юни от 19 ч в зрителната зала на читалището в Елхово. Билети можете да закупите от касата или от библиотеката всеки работен ден от 8 до 17 часа. Цената на билета е 8 лв.

„Преди 35 години един от най-добрите български драматурзи Маргарит Минков решава да ни представи своята версия на любимите истории за Хитър Петър. Деликатно и мъдро талантливият разказвач успява да ни срещне не само с остроумието на находчивия и справедлив герой, но и с действията и решенията на всички, които го заобикалят. Това, че обществото променя ситуациите, че всички ние не бива и няма как да сме само наблюдатели в приказката на Хитър Петър, е една малка част от поуката в тази съвременна притча, а цялата…. ще я разберете, когато дойдете да гледате спектакъла!”

Постановката е дело на Вълчо Янев. На сцената ще видите  актьорите Петя Бойчева, Мария Панайотова, Атанас Жеков, Георги Караиванов, Георги Ружичка, Димитър Димитров, Волен Митев и Вълчо Янев. Сценография е на Недко Данев, костюми – Александрина Игнатова.

За повече информация и резервации: 0894 467106.

Заповядайте! Очакваме Ви!Статията е публикувана на 28 юни 2022

НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
ПСЖ: Треньорът се изказа погрешно за Меси!
Френският шампион Пари Сен Жермен се опитва да поправи щетите, които причини старши треньорът Кристоф Галтие. Вчера ... прочетете още »
Депутат за Ивайла Бакалова: Имало нещо и под дъното. Налага се стандартът "Една комшийка каза"
Депутатът от Раковски Младен Шишков коментира във фейсбук изявата на Ивайла Бакалов в сутрешния блок на Нова ... прочетете още »
Йорданов: Радеви са в нарцистично умопомрачение
Съжалявам, че трябва да го кажа, не обичам да се изразявам така, но вече станаха 5 – ... прочетете още »
Сенатът на САЩ прие повишаването на тавана на държавния дълг
Сенатът на САЩ одобри днес с 63 на 36 гласа повишаването на тавана на държавния дълг, предаде ... прочетете още »
Палестинец и тригодишно дете бяха тежко ранени в Западния бряг
Палестинец и тригодишно дете бяха тежко ранени при стрелба край еврейско селище на Западния бряг, предаде ДПА, ... прочетете още »
Тропическата буря Мауар донесе проливни дъждове в Япония
Отслабената тропическа буря Мауар донесе днес проливни дъждове на главните южни острови в Япония, след като премина ... прочетете още »
Ренета Инджова: Бандити обхванаха и съдебната система, и медиите
Бандитската структура, която сме изградили в политическия и обществения живот, се е превърнала в един мастодонт, който ... прочетете още »
Каримански: Шизофренно е. ГЕРБ свалиха Асен Василев, сега ще го правят финансов министър
Бюджетната комисия към парламента прие решение за удължаване на сега действащия закон за държавния бюджет. А Асен ... прочетете още »