Нови книги в библиотеките в Болярово и Мамарчево

Публикувано преди 12 години  |  Общество

Читателите от Болярово и Мамарчево ще имат възможност да се насладят на новите книги в библиотеките към читалище „Възраждане 1912г.” – град Болярово и читалище” Светлина 1928г.- село Мамарчево.

Новите книги, които могат да бъдат намерени в боляровската библиотека са: „Балсам за душата”. Тази книга съдържа 365 послания за всеки ден, малки късчета мъдрост, представени по достъпен начин, който съответства на нашия забързан ден. Всяко дневно предписание се стреми да ни съпътства с любов, търпение и разум през трудностите, които можем да срещнем по пътя си.

„100 класически приказки” – първи и втори том. 50 класически приказки от братя Грим, Шарл Перо, Андерсен, Езоп, предания и легенди от Европа и Азия. 50 класически приказки за великани, вещици, магии, кралски приключения, както и с легенди от Африка, Америка, Европа и Азия.

А за читателите на мамарчевската библиотека ще е интересно да знаят, че за парите, отпуснати по Проекта на министерството на културата, за който вече писахме са закупени 40 книги с художествена литература и 10 – детска. От художествената литература са закупени криминални и развлекателни романи. Една от тях е „Скъпа няма да мога” от Алисън Пиърсън. Това е историята за една блестяща дилема, пред които една майка се изправя.


Статията е публикувана на 9 декември 2011

Следете ни в Google News Showcase


ИЗБОРИ 9 ЮНИ 2024


НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА