Коледната елха в Елхово грейва днес!

Публикувано преди 12 години  |  Общество

За поредна година елховлии имат възможността да се радват на красотата и изяществото на коледно-новогодишната украса в центъра на града, а и не само, която е вече изцяло монтирана.

През последните няколко години украсяването на града се превърна в традиция. От няколко дни вече се радваме отново на познатите ни красиви фенери, които оформят светещ “шпалир”, украса по уличните стълбове на ново ремонтираната улица Александър Стамболийски, както и централната част на улица Търговска, по сградата на общинска администрация и др.

Тази вечер на площада в град Елхово, ръководството на община Елхово ще запали официално новата елха, която бе монтирана още преди няколко дни на площада пред сградата на общината, както и нови ледени висулки, които вече красят камбанарията на храм „Св. Димитър“ в град Елхово.

Официалното запалване на коледната елха ще бъде от 17:30 часа, като самото запалване ще бъде придружено от тържество, което ще зарадва приятно жителите на града. Изненада ще има и за най-малките. За тях специално от далечна Лапландия ще пристигне Дядо Коледа, който ще приема техните писмата с желанията им за подаръци. Родителите ще имат възможността да „съгласуват“ желанията им в ОДК-Елхово, с цел техните деца да получат желаните подаръци лично от Дядо Коледа по време на най-християнския празник. В тържествената програма ще участват още дечицата от детските градини в Елхово, както и мажоретния танцов състав към ОДК-Елхово.


Статията е публикувана на 9 декември 2011

Следете ни в Google News Showcase


ИЗБОРИ 9 ЮНИ 2024


НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА